divendres, 27 de març del 2009

Mònica Terrible


Boqueria After Sun...

...Somiers...

...Vacances pagades...

...Vinagre...


...Objectiu Pastorets...

...Emprenedors...


...Hora Q...


...13 anys i un dia...


...Oikmntns?...


...Ànima...


...Infidels...


...sense Barça...


...mínim històric d'audiència el passat mes d'agost (11,9%)...


...2008 amb audiència mitjana més baixa dels últims 12 anys (14,6%)...


PERQUÈ!
(Sempre ens quedarà Crackòvia)

28 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Si et plau! La Júlia Otero, d'acord, però no em toquis la Terrible!

L'illa dels monstres ha dit...

13 anys i un dia és un dels espais televisius més vergonyosos en la història de la televisió pública, que mereix un estudi sociològic, patològic i criminal i pena de presó per als seus creadors i responsables d'emissió. buff

MARTELL DE REUS ha dit...

Sincerament la culpa de la baixa audiència de TV3 no és de la Terribes, és més aviat que el 70% de la potencial audiència quan senten un mot en català a la televisió exclamen: "Manoli, ze ha etropeao el zonido de la televisión, i no s'entiende na!!!"

Unknown ha dit...

Vaja, però si d'ençà que ha entrat la Terribas TV3 torna a ser lider d'audiència a Catalunya. Si fas una ullada als baròmetres veuràs que des de l'arribada de la Terribas l'audiència de TV3 puja i aquest any ja és lider. Crec que ho està fent prou bé, i mira, ahir ja no van fer 13 anys i un dia (per sort).

Valero Sanmartí ha dit...

Estic d'acord amb que TV3 no passa precisament pel seu millor moment, i que tira molt de la factoria Polònia, l'APM, le sempiternes telesèries dramàtiques (Ventdel, El Cor), Els Matins i El Club. Li falta JA un bon parell de sèries de producció pròpia.
D'altra banda, coincideix amb el senyor Martell de Reus: la llengua fot cap enrrere. Conec molts catalanopartants que veuen TV3 com una cadena carrincola i inclòs pensen que el doblatge en català és una merda (quan en realitat el 70% del doblatge en castellà està fet per dobladors catalans). Són els mateixos que no llegeixen un puto llibre en català "perquè hi apareixen paraules rares" o "sembla que estigui traduit com al segle XVII". No fotem.

Markutis ha dit...

@Agnès: Crec que has de fer com jo i acceptar la decepció. Mònica Terribas: gran periodista, pèssima gestora.

@Illa: Totalment d'acord. La sèrie és anterior a la Terribas però ella la renova i la posa just abans del programa estrella de la cadena (Polònia). Amb dos collons.

@Martell: Jo ja no miro TV3 gairebé mai i el meu ús del castellà deu ser d'un 10% diari. El problema no és l'idioma, sino l'envelliment progressiu de la cadena. El 80% de la programació té un target d'edat superior als 40 anys.

@fonamental: No sé quines dades mires. La Terribas entra el maig de 2008, per tant se l'ha de responsabilitzar de la programació d'estiu i de la temporada de tardor/hivern. Segons SOFRES, del maig al desembre del 2008 cap mes ha arribat al 16% de share, que va ser l'audiència mitjana del 2007. La prova definitiva és que la Terribas ja ha fet servir la tècnica COPE de menystenir el sistema de medició de SOFRES perquè no es correspòn a la realitat. Al 2009, TV3 va tornar a ser líder el mes de gener gràcies a que van posar 5 partits dels Barça, cosa que ja no poden fer.

Més enllà de xifres, mirant la llista de novetats de TV3 en el seu mandat no es pot dir que ho està fent força bé.

@Valero: TV3 ha passat de ser un creador de referents culturals a Catalunya a ser una televisió qualsevol. Vès que no tingui res a veure amb les dues legislatures del PSC i la manía d'en Joan Ferran i companyia amb les crostes.

Valero Sanmartí ha dit...

És molt cert això de que el target és superior als 40 anys, i és un fet força lamentable. Pel que sé, TV3 aposta molt fort en productes amb un target molt ampli de manera que inclogui a la nena, a l'adolescent, als papes i als avis (sobretot les àvies). És la fórmula que funciona amb les telesèries i programes com El Club. Però és això televisió innovadora i de qualitat? Molt ho dubto. Altres exemples de programes que busquen un target dispers són Los Serrano, Doctor Mateo, Aquí no hay quién viva, Los hombres de Paco. Grans referents tevisius, sense cap mena de dubte.

Josep ha dit...

Un bon davanter no ha de ser, necessàriament un bon porter, oi? I un cop retirat, un brillant esportista no té perquè ser un gran entrenador o un gran periodista/comentarista esportiu.

Doncs açò: molt bona fent La Nit Al Dia, genial, sublim. D'altres coses, potser, no són ben bé el seu lloc.

Anònim ha dit...

...Però te la follaries o no?

La van intentar presentar com una dona fatal a la catalana, però la majoria de nois a qui he preguntat em diuen que abans se la tallen si li posen aquesta paia al davant.

Josep ha dit...

Doncs sí. Un clau salvatge amb una dona madura pot estar bé.

Això sí, només un

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el Martell, jo visc en una comunitat de 29 pisos. Fa sis mesos van "arreglar" l'antenna i des d'aleshores curiosament es veuen totes les emisores (TV Intereconomia inclosa) llevat TV3 i alguna TV local de parla catalana. Nomès m'he queixat jo. Ah ! Markutis, el veïnat té més de quaranta anys. Per cert jo tinc 44 anys i no per això em considero paleolític i susceptible de ser parodiar per la cubana.

Markutis ha dit...

@Josep: No sé on vaig sentir que un ascens és un pas cap al sostre de la teva incompetència.

@iaiapunkarra: Doncs la veritat és que no em posa gens. Inclogui'm en aquesta majoria.

@Arbequí: El problema no és que hi hagi programes per a gent de més de 40 anys, el problema és que n'hi hagi tant pocs per a la resta. I a vostè no el conec, però SÍ hi ha una clara diferència d'interessos entre joves i no tant joves. Jo em vaig criar mirant TV3 i quan era un adolescent els meus referents eren Mikimoto, Buenafuente, Plats Bruts... Amb qui s'han d'identificar ara? Amb el Cuní? la Melero? Joan Pera?

El que li passa a la comunitat de veïns no és res extraordinari. Sempre hi ha algun malparit que 'arregla' les coses al seu gust.

Anònim ha dit...

Havent vist qui ha citat l'Agnès, no vull deixar passar l'ocasió per indicar que ja he enviat una proposta de programa a la Sra. Terribes. El format és molt senzill.. Seria un llit de matrimoni on a l'esquerra apareixeria la Sra. Terribas, a la dreta la Sra. Otero i al mig jo. I en cada capítol, em farien un home.. Per torns, alhora, jo com a observador. A partir d'aqui, ja sorgirien etapes de Know-how amb la col·laboració de la Srta. Mari Pau Huguet, o bé, think tanks amb la col·laboració de la Srta. Agnès Busquets.

Josep Lo Basic ha dit...

Si els convergents no haguessins blidat contractes a energúments tipus gordo que ara està al Barça (nacionalista, ui si, molt!), TVC tindria efectiu per fer coses noves. La Terribes es va trobar sense un putu euro perquè l'anterior direcció va deixar "terra cremada" abans de marxar... això si, amb uns quants bodrios per estrenar, els quals vosté esmena.
Sr. Blogger, sabrà que la programació no es prepara d'un mes a un altre sinó amb una o dues temporades de marge. Tot just ara apareix el seu fruit. Hora Q és collita Terribles i és imperdonable però Ànima també i crec que és un bon programa de cultura.
Penso quee és una bona gestora. Cal conèixer de dins les lluites polítiques que hi han en un mitjà de comunicació , tothom té ganes de que TV3 no funcioni, uns perquè ells ja no la poden manegar com volen i els altres perquè no els interessa la llengua.
Crec, com a treballador de dins, que és la millor cap que en aquest moments podriem tenir. I sóc gai, així que no tinc cap interès en tirar-me-la.

Markutis ha dit...

@Josep Lo Basic: Home... Li admeto que la programació d'estiu (la pitjor en molts anys) no sigui enterament responsabilitat seva, encara que si jo entro a una empresa i em trobo amb això ho foto tot daltabaix, que tampoc estem parlant de superprogrames amb un pressupost descomunal i repeticions de sèries a la tarda i pelis a la nit ja s'ha fet altres anys. Ara, de l'Hora Q, de Vinagre, i d'Emprenedors no la salva ningú. De posar una infàmia com '13 anys i un dia' en prime time davant del programa estrella de la cadena tampoc. I no parlo de Pastorets perquè em consta que s'estava gravant des de l'any anterior.

El tema és: segons vostè quant de temps li hem de donar a na Terribas abans de poder jutjar la seva feina? Havia sentit a parlar dels 100 dies de gràcia, però a aquest pas li haurem de donar 2 anys. Quan va prendre possessió jo la vaig escoltar dir que si no tenia llibertat per actuar dimitiria, i de moment no és el cas. Jo no descartaria d'entrada la possibilitat de la incompetència.

Anònim ha dit...

A Josep lo Basic:

Miri, no sóc convergent -deu me'n guardi-, aquest argument cansa més que una marató 13anys1dia. Així de clar. Fins quant estarem donant la culpa de tots els mals del país als convergents? Fa SIS anys que ja no hi són, eh? En SIS anys no ha donat temps de res? A cagar home, sempre amb la mateixa puta excusa. Els uns eren uns fills de puta, i els que hi ha ara uns subnormals.


I jo estic d'acord amb Markutis. Actualment, tret del Polònica-Crackòvia i la Formula1, no segueixo RES de TV3. Si fins i tot es van carregar una de les poques ficcions dignes, Nip Tuck, parapetant-la a uns horaris impossibles! I per què no parlem de l'adoctrinament "toremungoehgüeno" de les series de producció pròpia? O dels TN-BOE del govern?

Per no parlar del que han fet amb la F1. Durant aquests anys hem aguantat comentaristes INSUPORTABLES, i hem d'aguantar com una paia -Laia Ferrer- que NO SAP ANGLÈS rodi pel món amb tots els gastos pagats -pels nostres impostos- sense tenir puta idea de F1, ocupant el seu maleït càrrec perquè s'havia d'omplir la estúpida "quota de paritat", o sigui, que està on està per tenir pits i cony.

Si aquesta és la TV3 de la Terribas, quina puta merda. Perquè és la mateixa que hi havia abans, però amb quota de paritat. No sigui que les feminazis s'enfadin.

Josep ha dit...

"'quota de paritat', o sigui, que està on està per tenir pits i cony." tenint en compte que TV3 la paguem entre tots, jo reclame el meu dret a gaudir -de la part proporcional que em toca- d'eixos pits i eixe cul.

I sí,TV3 fa pena. Però no sé si é un consol dir que TVE i Canal 9 estan pitjor.

Supose que a eixes dues fa molt que les donem per perdudes.

Anònim ha dit...

@Josep Lo Basic:

Vostè té el que s'anomena "síndrome d'Estocolmo". Porta tant temps a dins que ja no sap diferenciar entre la qualitat, la merda o el que es fa des de 20 anys enrere. Miri, li posaré alguns exemples senzills.. La sra. Terribas ha posat en prime time una sèrie protagonitzada pel mateix element que va aparèixer en la primera emissió de TV3 (aka Joan Pera). Això és renovar-se?

Porto ja molts anys veient com actors catalans van fent-se vells a les putes sèries de TV3 sense aportar cap puta gota de qualitat. Comencem pel "dramaturg" Josep Maria Benet i Jornet. No hi ha cap més? És l'únic que sap escriure amb els dos dits a l'ordinador per TV3? Els productors de TV3 no van a teatre per comprovar que hi ha nous autors..? I d'actors? Prenent l'exemple de Ventdelplà.. L'actor Pep Cruz ha actuat a "Ventdelplà", "la Memòria del Cargols", "Oh! Espanya", "Oh! Europa", "Arnau", etc.. M'aturo a l'any 1990. La Srta. Emma Vilasarau ha actuat a "Ventdelplà", "Majoria Absoluta", "Mirall trencat", "Crims" (amb el Sr. Madaula), "Germanes de sang", "Nissaga de poder i, com no? diferents aparicions a "Estació d'enllaç" i "secrets de família". M'aturo en l'any 1996. Si vol veure com TV3 es passa per l'entre cuix els diners de Catalunya pot visitar l'IMBD i comprovar-ho per si mateix.
Per altra banda, vostè cita el grassonet que es va passar al Barça. Miri, si ho va fer.. Encara demostra amb més com d'idiotes som per no permetre que la Sra. Terribas fotés a terra TV3 i l'aixequés de nou. El per què? Doncs, un ex-Director General de TV3 (ara al Barça) va permetre que el club reclamés una porrada de calers a TV3 i, a més, els tanquessin la porta als morros i passés els partits "la Sexta"... Cadema que pertany a un ex-productor de TV3 a qui tots hem pagat la jubilació. Per altra banda, en quant a la programació.. Siusplau, indiqui'm què ve de nou.. indiqui'm quins productes innovadors que vostè pot conèixer abans que nosaltres (pobres mortals). Si em diu Julia Otero, Albert Om o Roger de Gràcia.. Em tallo els ous. S'han fet petar NIP/TUCK, Bombers de NY, Chuck (no està molt clar que passin la 2a temporada), Herois (Idem). I l'any que ve no hi haurà futbol a la carta.. Per tant, hi haurà més d'un cap de setmana de Betis-Murcia. Per cert, TV3 retransmet la Fòrmula 1 perquè participa d'Eurosports, perquè sinó.. La Srta. Ferrer estaria al Home English aprenent anglès. Si la Srta. Terribas vol que TV3 sigui la televisió plural i CATALANA, no hauria de permetre que aquesta ignorant realitzi una entrevista a jarno Trulli (italià) en CASTELLÀ... Sense tenir en compte la qualitat de l'entrevista ("vamos a hablar de vinos..").

Quedo a l'espera de les "novetats" de TV3.. "Magnum"?, "s'ha escrit un crim"?, "Hotel Fawlty", o bé, una opció arriscada.. "3 estrelles"!!

Anònim ha dit...

@Sr. Marcutis,

Quan vostè cita que "un ascens és un pas cap al sostre de la teva incompetència" està fent referència al principi de Peter.

Personalment, crec que es va prendre com a model Catalunya i la seva perifèria territorial.

Markutis ha dit...

Lo Gené: El tema Convergència no és que cansi, és que fot riure. Els sociatas ténen el Govern espanyol, la presidència de Catalunya, les quatre províncies catalanes, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de totes les ciutats importants del país. És a dir, tot el poder possible. I encara ploren de que no poden fer més? Els tenen quadrats.

Josep Lo Basic ha dit...

Xerreu massa i us doneu massa la raó. Aneu més enllà d'una puta vegada.

Anònim ha dit...

"Xerreu massa i us doneu massa la raó. Aneu més enllà d'una puta vegada."

Exacte, com els treballadors de TV3.

Corporativisme? Això què és?

Pare Bukkàkez ha dit...

Em cago en la puta vida de qui va decidir fer 'Sexo en Nueva York' a la catalana. Per suposat, estic parlant d'Infidels.

El que ens faltava, reiterar l'efecte Sarah Jessica Parker, per acabar d'omplir el cap d'ocellets a les pàmfiles de torn.

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

@Josep Lo Basic,

Si vol que anem més enllà, doni la seva puta opinió sobre allò que s'ha escrit aqui donat que vostè esta a dins i cobra dels diners que paguem tots els catalanets.

Per cert, TV3 encara manté aquella dolça tradició de pagar 30€ de dieta per DINAR (i 30€ més per SOPAR) per quan els seus treballadors surten fora a proporcionar-nos reportatges sobre aiguamolls?!!

Anònim ha dit...

Algú sap si per entrar a currar allà, a les noies els fan alguna prova de pronuciació del català amb la A exigeradament oberta, o és que parlen així perquè estan acostumades a tenir la boca ben oberta de tan...?

Unknown ha dit...

iaia punkarra, no dubti ni per un moment, que moltes de les noies que estan a TV3, el seu mèrit més gran és la obertura de la seva A.

Només cal observar la ja nombrada aquí, Laia Ferrer, amb la que vaig coincidir en unes pràctiques, i encara flipo com ha aconseguit pujar tant a dalt. A, bé... si no contem amb que és una pija que sap camelar-se a qui convé...

LLàstima que jo no caic tan simpàtica, sino estaria jo ara a TV3 cobrant dels vostres impostos...

Anònim ha dit...

A mi hi ha una cosa que m'emprenya de la gentussa que curra a TV3, i és la nul·la capacitat d'autocrítica. Ho fan tot bé, curren molt i moren en la misèria: Pobrets.

Vinga va, que TV3 és com Correos: Si ton pare hi treballa, tu també hi treballaràs.

I a sobre, n'hi ha que tenen el cinisme de cabrejar-se quan algú els ho tira en cara. Si us plau, que viviu del contribuents. O potser pensen, seguint la tònica general del catalanet mitjà, que el diner públic no és de ningú: El diner públic és de tots, fills de puta.

N'hi ha que tenen uns ous molt grans.