dimarts, 17 de març del 2009

Superpoders

Si ahir a la nit em diuen que algun cop escriuria una cosa com aquesta que vé a continuació, em foto a riure i titllo al responsable d'aquesta afirmació de foll, agosarat i friki. Però avui m'he adonat d'un fet estrafolari que capgirarà la meva vida de manera irreversible: Tinc poders.

Aquesta tarda, a la feina, després d'haver mirat el rellotge una cinquantena de vegades a partir de les 19 hores sense que transcorregués més d'un quart d'hora camí de les 20, he descobert que tinc la capacitat de modificar el contiu espaitemps. No es tracta d'un poder guay com per exemple controlar la voluntat dels altres, perquè tinc comprovat que només sóc capaç d'aturar el temps i no de fer-lo avançar o retrocedir. De fet, no li he trobat encara cap utilitat però el cas és que tinc una habilitat extraordinària. Tot seguit m'he posat a pensar com n'és d'estrany que no ho hagi descobert fins ara i he arribat a la conclusió de que és possible que també disposi d'altres superpoders que m'han passat desapercebuts.

- Superteletransportació: De nit, puc fer canviar de vorera del carrer a les dones només caminant darrera d'elles en la mateixa direcció durant una estona.

- Supermagnetisme: A l'autopista sempre m'enganxo al subnormal que s'equivoca de barrera del peatge i es fica per l'automàtic quan vol anar al manual o que no sap ficar la puta tarjeta de crèdit del dret.

- Supervidència: Sovint, quan miro una pel.lícula o una sèrie a la televisió puc esbrinar el que passarà amb l'argument abans que passi.

- Supertolerància al mam: Les dues vegades que m'han enganxat a un control d'alcoholèmia begut com un cep he donat 0,0.

- Supercristianisme: Això explicaria perquè m'adormo cada nit escoltant sermons a la ràdio evangèlica i perquè em repel.leixen tant les noies que afirmen 'jo sóc mig bruixa'.

- Superforça de voluntat: Com sino hagués sigut possible compaginar la meva misantropia amb un expedient policial sense antecedents penals?

Aleshores se m'ha acudit que si realment posseeixo tots aquests poders i sóc un heroi, molt estrany seria que no tingués un antagonista. Hauria de tractar-se d'un ésser mesquí, sense cap bona utilitat, que em produeixi al.lèrgia i posi a prova els meus instints de fer el mal. Tot aquest temps davant dels nassos... És clar que tinc un enemic natural: els gats!

Em queden moltes altres preguntes per respondre, com per exemple si m'hauré de fer autònom, però amb la tontería m'he despistat en això d'aturar el temps i se m'ha fet l'hora de plegar.

9 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

En relació a la seva supervidència... no serà que vostè és seguidor de Cuestión de sexo?

Modgi ha dit...

Sabia que vostè era com jo, Markutis! Jo tinc el superpoder de convertir-me en un inquietant nan gegant. Acollona, eh?

mcarbo2001 ha dit...

Primer un apunt sr.Markutis, cada cop que faig la lectura evangèlica del seu blog es reprodueix el misericordiós vídeo que em diu "Todos lo habéis hecho mal".. i coses pitjors... això fa que no pugui llegir el seu blog a missa de vuit i me'l guardi per quan venen els xirucaires amb la guitarra dels dissabtes.

i al respecte del post (part Supercristianisme)
Les noies que afirmen que són mig bruixes fan MOLTA grima/ràbia.
I les que et pregunten: "tu de quin signe ets?.. -TAL- ahh!.. ara ho entenc tot..."
lo pitjor..

jo pensava que ja les haviem cremat totes..

Cuidi's

Unknown ha dit...

Veig que no sóc la única que estic dessitjant que el putu video del collons passi a l'altre pàgina...


En quan el post, jo tmb comparteixo algun dels seus superpoders, potser podriem formar un grup de superherois.

Pensant-lo bé, millor no... no soporto a les persones que no estimen els gats... Poser sóc jo la seva angonista!

sr. Manel ha dit...

Ohh! Jo pensava que tenia el superpoder d'escoltar veus, ultraoïda que se'n diu. I ara va i em diuen que es el video aquell dels bascos. Ja se'm feia raro tindre el Juanito Odriazabal de veí...

Markutis ha dit...

Paciència, nois, que ja només queda una entrada per a fer passar el video a la segona pàgina del bloc.

@Valero: Si veiés això que vostè anomena hauria d'haver afegit un altre poder a la llista: superriure fàcil.

@Modgi: A jutjar per la seva entrada d'adoració fàl.lica ja sospitava que es dilata amb facilitat

@mare_de_deu: efectivament, són un dels col.lectius més detestables dins el gènere femení, frec a frec amb les del: "sóc massa sincera" i "a les bones sóc molt bona pero a les males sóc la pitjor".

@Kashna: Els amants dels gats no són gent de fiar. No ho vagi explicant pel món, que amb això de la crisi ja tenim prou manca de confiança.

@Manel: Sempre me l'he imaginat com un ultra. Aquest tupé el delata.

Albhert ha dit...

Senyor Markutis, jo sempre endevino què passarà quan miro "Ricas y Ambiciosas". Es pot considerar supervidència o superevidència?

Markutis ha dit...

No tinc el plaer de conèixer què és això de Ricas y Ambiciosas, però és probable que tinguen el mateix poder, sí.

Albhert ha dit...

No ho coneix perquè jo m'he equivocat! És "Bellas i ambiciosas". Sí home, sí, els dissabtes a la nit a Veo...