dimarts, 6 d’octubre del 2009

Tres desitjos

Des que era un nin sempre he tingut l'esperança de que algún cop se m'apareixeria el geni de la llàntia per concedir-me tres desitjos. No em va desanimar ser conscient de que la paraula conte és sinònim de mentida i merda, ni la constatació de que les llànties eren un estri en desús fins i tot abans del dia del meu naixement. L'únic que m'ha preocupat tot aquest temps és el dubte de si estaré preparat per a formular-li els millors desitjos possibles al moro paraplègic levitant.


No te'n refiïs mai d'un paio que cada cop que obre la porta de la seva habitació t'inunda el rebedor de fum.

Tenint en compte que pots demanar el que vulguis la meva idea inicial era cardar-lo d'entrada formulant un primer desig consistent en gaudir d'un nombre il.limitat de desitjos, però si d'alguna cosa m'ha servit l'experiència de canviar un parell de cops de companyia telefònica és per assumir que per molt bona que sembli la oferta sempre hi ha alguna cosa a la lletra petita que et donarà pel sac. Així que sense descartar del tot aquesta primera opció era qüestió de tenir preparats tres desitjos més protocolaris, no fos cas que a l'hora de la veritat em quedés en blanc i cometés algun error imperdonable.

"Vull que s'enamori de mi una dona físicament espectacular que sàpiga exactament com donar plaer a un home. Ah! I que no tingui una polla entre les cames, que ja ens coneixem."


- "Fill de puta..."
- "Primmirat dels collons! Ara em diràs que no és espectacular".

Fa temps que en tinc pensats dos de segurs: gaudir del poder de convertir el paper de vàter en bitllets de curs legal i que tots els francesos siguin estèrils però immortals. Està tot previst. El primer desig em soluciona la vida fins que la genètica no fabriqui éssers humans sense anus, i el segon ja és amb intenció altruista. Aquest món necessita diversió barata i un punching ball per a descarregar la seva agressivitat innata. A tots ens bé de gust inflar-li la cara d'hòsties a un francès. Penseu en l'univers de joia infinita i harmònica justícia poètica que planteja la supressió de conseqüències del maltracte físic a aquesta gent. El tema de l'esterilitat és per pur control de plaga. L'únic inconvenient és que si fins ara sabiem que només els escarabats i els gitanos sobreviurien a l'armagedon, a partir del meu desig també ho farien els francesos. Per sort, nosaltres ja no hi serem i és ben bé que es mereixen els uns als altres.

Però, ai, el tercer desig! El tercer desig m'ha portat pel camí de l'amargura fins avui, que després de veure l'Entre Línies ja he decidit el que vull...

Follar-me a la puta pija de la Leo Margets en una partida de poker i, aleshores sí, un cop eliminada, fer-li un all in.

20 comentaris:

Josep ha dit...

Si jo fos el geni de la llàntia, li concediria els desitjos.

Malauradament no passo de ser el geniut de les llenties, així que només li puc mostrar les pitjors ofertes del supermercat.

Sort, vostè s'ho mereix.

CusCus ha dit...

Senyor Markutis,

tornant a les discusions lingüístiques: com és que usa la paraula "nin"? Se'ns està balearitzant?

Si és així, quaranta putes, faci servir s'article salat, que és es nostro patrimoni i no mos foti només una paraula pareixent així un català venut a sa multiculturalitat insular, a sa mediterrània i a n'en Porcel. Un pardal és lo que pareix.

Dit això, no sé qui es aquesta paia, però veient-la entenc quines són les dues raons que l¡ajuden al pòker. Deu ser difícil mantenir una cara de pòker al seu davant.

CusCus ha dit...

Obviament, l'article salat és també patrimoni de la Costa Brava (i amb més raó encara). No se m'enfadi ningú.

Valero Sanmartí ha dit...

La noia de dalt fa cara de poder xupar-se la seva pròpia polla.

I la de les cartes, també.

Markutis ha dit...

@CusCus: Collons, quina canya m'ha fotut! Això sí, tan ben escrita que llegint-lo gairebé em menyspreo a mi mateix. La crua realitat és que anava a escriure marrec però em va donar l'impressió que darrerament la feia servir massa i volia enriquir una mica el llenguatge d'aquest femer.

@Josep: Quin producte més infravalorat la llentia. Si la gent en comptes de comprar-la cuita la bullís a casa amb calma i la guisés amb os de pernil i pell de taronja com Déu mana, sabrien el que és bò. Però sap què? Millor que no. Encara m'estic cagant en la mare que va parir al cuiner que va popularitzar el bacallà.

@Valero: Quan arribi a casa de la feina procuraré linkar el video de l'Entre Línies d'ahir, a veure si ja l'han penjat al 3alacarta. Entendrà moltes coses d'aquest post.

Pare Bukkàkez ha dit...

Jo també vaig veure el reportatge de la noia del poker "cuy nom no me'n puc enrecordar".
Cal destacar que a la noia se li unfla una vena del coll cada cop que té una bona mà. Juga amb jersei de coll alt. Però quan no juga, un escot fins als turmells.
Fot molta ràbia. Jo també li feia all-in's per tot arreu. Amb una mica d'humiliació deixaria de ser tan guai.

Unknown ha dit...

Només dues peticions sr. Markutis:

— Afegiu-me els italians al costat dels francesos, si us plau.

— Quan acabeu amb la Margets feu-me-la arribar. No, no cal que me la porteu neta.

Markutis ha dit...

Doncs au, Valero, aquí té el que li havia promès:

http://www.tv3.cat/videos/1529899

El senyor gerent ha dit...

La jugada que porta la fulana aquesta, què és? sota, caballo, rey?
És que, saben, el senyor gerent no hi entent un carall en cartes...

O això, o és el número de la telefónica !!!!

CusCus ha dit...

Cagondell, no he pogut aguantar més de 1'30''. Quin oi!!

Algu ha pensat en fer el braç armat del PID i acabar amb els "guais"?

Ah, i perdoni per la canya d'abans, però el 4-1 de diumenge encara em dificulta el seure.

Molon labe ha dit...

Per cert, per conèixer la noia en qüestió el millor es correr que no correr-se.... es veu que té certa afició pels atletes...

... ha dit...

He pogut escoltar a la tia aquesta exactament 1 minut 10 segons. El seu xavisme xulesc ha pogut amb mi. I ho sento, el campionat de pòker al Rio de Las Vegas està ultramegahiper-sobrevalorat (o sea de la muerte no?).
Els desitjos semblen raonablement vàlids, així que KAZAAAAM!

mcarbo2001 ha dit...

M'ha fet vere tot el reportatge...

Conclusió 1: M'arrisco a afirmar que prefereixo a la noia de l'ascensor.

Conclusió 2: Jo a aquesta mossa la veig de "relacionspúbliques" d'una discoteca...vamos, amb patins i repartint flyers.

En sr.Domínguez no era un aficionat del poker online també?

Markutis ha dit...

Els qui no heu aguantat més de de 2 minuts us heu perdut lo millor del reportatge, l'aparició de la mare.

@Molon labe: L'únic motiu pel que m'agradaria fer-li un all in és per veure si li revento les cordes vocals i la deixo muda.

@mare_de_deu: En Jaïr diu que el poker no presencial és un Cristo, o sigui, de mariques.

Valero Sanmartí ha dit...

Jo m'he menjat el vídeo sencer i encara no entenc com aquesta subnormal ha arribat tan lluny. No és només com parla, sinó també el que diu: consells sobre el póker que semblen trets de qualsevol web de garrulos.

La única explicació que li trobo és que palpli l'entrecuix de l'adversari amb el peu durant la partida. Una tàctica infalible si tenim en compte l'alt nivell de masculinitat al món del póker.

L'altra cosa que m'estranya és que el Jaïr encara no n'hagi parlat, essent un pope del póker i un habitual de l'Entrelínies.

Anònim ha dit...

Com que una vegada més no m'entero de la pel.lícula ni d'aquests personatges, aprofitaré per preguntar:

Per casualitat t'hi has posat publicitat, al blog? És que cada cop que l'obro em surt una puta finestra de propaganda -i de vegades dues- que toca molt els collons i no de gust precisament.

meta.N ha dit...

Només expressat l'agraïment pel segon desig altruista. Ni Pau Mundial ni collonades, això si que és necessari.

I respecte a la protagonista del desig #3, deu ni do.

Markutis ha dit...

@iaia: Doncs ara que ho diu a mi també em passa, però només de tant en tant i em pensava que era problema meu. No crec que aquest bloc tingui tantes visites com per començar a morir d'èxit, però sobretot em toca els collons que si a tots els meus visitants els hi passa el mateix que a vostè jo no estic veient ni un euro. Fills de puta!

Ara seriosament, si en teniu ganes, quan comenteu dieu-me de pas si us ha sortit algún banner o pop-up i què anunciava, que quan hagi recollit la informació presentaré una queixa a blogger.com

x ha dit...

jaja Markutis jo de nen pensaba lo mateix , que el primer desig fos que em concedís il limitats desitjos....quines llumeneres jaja...


la puta pija ambiciosa de la leo margets està bonísima !!


filla de puta està per follàr se la

mrpage ha dit...

Leo Margets em posa molt berro.