dilluns, 4 de gener del 2010

Bessones

No, aquest post no té res a veure amb les meves aventures de cap d'any, per molt suggerent que resulti el títol. És més, perquè els homes associem el concepte bessones a un sexe èpicament increíble? Memòria selectiva, suposo. Quan parlem de bessones mai ens vénen al cap Pili i Mili o les basques de Pekín Express. El cas és que avui us vull parlar de la persona amb la sort més radicalment relativa del món: Patricia Bündchen.

Com podeu comprovar, la Patricia està molt bona. Fixeu-vos si està bona que és la germana bessona de la Gisele Bündchen.

La Gisele està considerada una de les dones més boniques del món de forma unànime. La Patricia no.

La Gisele ha tingut incontables relacions amoroses amb tota mena de celebrities, des del Leonardo Di Caprio, passant pel surfista Kelly Slater, el Josh Hartnett i el fugaçment jugador del Barça Francesco Coco, fins a casar-se amb el Tom Brady. La Patricia continúa soltera i no se li coneixen relacions estables.

La Gisele és la model més cotitzada del món. La Patricia va tenir una brevíssima i fallida carrera en el món de la moda.

Mentre la Gisele es fa un fart de treballar i s'emporta tota l'atenció i els flaixos, la Patricia li fa de manager viatjant de gorra per tot el món, acumulant una fortuna amb el seus percentatges i portant una vida còmodament anònima.

Quan la Patricia va decidir que la Gisele no cobraria més en dòlars perquè era una moneda devaluada, qui es va emportar tots els pals va ser la Gisele. La Patricia només es va emportar els euros.

La Patricia es pot deixar anar tant com vulgui i convertir-se en un lleó marí, que ningú li dirà res perquè és la que signa els contractes de l'estrella. El dia que la Gisele s'engreixi o s'aprimi mig quilo li faran un judici sumaríssim i la treuran a hòsties del pedestal.

Digueu-m'ho vosaltres: lo d'aquesta noia és bona o mala sort?

15 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Creu vostè que mai hauran permès a algu tenir relación sensuals amb ambdues alhora?

És més, fer un trio amb dues bessones... no és pitjor que fer-lo amb dues noies diferents? Fer-t'ho amb bessones és similar a fer-t'ho torrat, veus doble per tot arreu. Ja que ho fas, que hi hagi varietat, no?

Josep ha dit...

M'he posat berracu i em costa raonar coherentment...

En tot cas, supose que en aquesta vida hom no fa res que es mire en valors absoluts, sinó que es relativitza i compara constantment. Així doncs la clau del nostre èxit o fracàs rau en els referents amb els que som comparats.

Per exemple, un servidor. Com que els meus amics lliguen menys que un ornitorrinc enguixat, jo m'he guanyat una fama de paio que lliga molt que no s'addiu gens a la realitat. Tot el que diuen de mi és exagerat o fals.

Però és clar, com que em comparen amb qui em comparen...

Anònim ha dit...

Però com ha de ser mala sort, amb lo guapíssima que és!, coi quina pregunta! i a sobre potser és intel·ligent i simpàtica. Que això que les guapes són tontes, s'ho van inventar les lletges i les envejoses no?.
Jo sóc lletgeta, però no tinc enveja, m'accepto. Sempre hi ha algú que li agrades més desesperat que tu. S'ha de ser positiu, encara que amb les fotos de dones que posa, Sr.Markutis és com per no comparar-se gaire, jeee.

El Sr. Josep que diu que no lliga, jo penso que fa fila d'interessantot amb les melenes i l'aire d'intel·lectual. Aviam Sr. Josep, quantes amiguetes ha tingut? o encara es verge?

Anònim ha dit...

Poso un "guapo" per caure de cul, per compensar. Per les pobres dones que entrin al seu post. Va noies, mireu i poseu-vos el pitet!
Clive Owen

aargggghh!

:-P

Josep ha dit...

En alguns aspectes, sóc pur i virginal

x ha dit...

¿com que no lliga??

pero si es el don joan del foro haha

salut !

Sergi ha dit...

Com diria en Guardiola: la Patricia es la millor del món, però la Gisele és eterna.
(d'acord, ja paro amb la frase dels collons).

Unknown ha dit...

Pare, el perill de fer un trio amb dues bessones, és que t'acabis follant dues vegades la mateixa i et deixis l'altra sense tocar. Però bé, tampoc no és massa problema.

Quant a sí és bona sort o no, jo crec que la germana s'ho ha muntat de puta mare. Deu tenir els mateixos diners que la Gisele, però molts menys maldecaps. I a sobre està igual de bona.

Com diuen, "digueu-li tonta"!

Anònim ha dit...

No sabia que la Gisele tingués una germana bessona. Com és la genètica eh? jo tenia la teoria que els bessons i bessones eren persones poc agraciades fisicament...o que sí un dels dos bessons era atractiu, l'altre no...però aquestes dues trenquen els meus esquemes.

x ha dit...

pues mireu jo una vegada vaig anar amb 2 prostitutes alhora ...

us e explico perque com que mai mo ens coneixerem....la impunitat del submon dels blogs......

no es tant 120 euros =30minuts

no es una despesa nomes a l abast de Briatores i similars... , no creieu ?

tambe cal dir que no es tant l experiencia....

Pero com va deixar escrit el PAVESE hi ha plaers que el que ens atormenta d ells es no haver los experimentat...

au!

hail hitler!

Valero Sanmartí ha dit...

Doncs molt millor la Patricia. ¿Qui es pot resistir a aquest encant putesc i decadent?

Què t'anava a dir ha dit...

Com algú pot preguntar-se si té o no bona sort una tia bessona de la Gisèle Bündchen?

Preguntar-ho pel bessó de l'Angel Cristo té un pase, però per la bessona de la Bündchen està fora de tot debat.

Sobre el temita Clive Owen: el vídeo està mal triat. A mi m'agradaria més veure'l vestit amb armadura dalt d'un cavall o donant cops de puny dalt d'un ring. Revolcant-se per terra amb ties en roba interior em costa.

Anònim ha dit...

Sr. Que t'anava a dir, no discutirem per tan poca cosa armadura, cavall, mmm, tant és...

Tot i que rebolcant-se no està mal.

Markutis ha dit...

@Helena: M'ha fet molta gràcia llegir els comentaris al video de youtube que enllaça.

@Sergi: Per a molta gent en Guardiola és a dues derrotes de començar a semblar un il.luminat.

@Valero: Veig que tenim les mateixes tendències.

@Què t'anava a dir: No és tan senzill. Ser la Patricia és sort. Però ser bessona de la Gisele és mala sort. Que no et conegui ningú mentre ta germana és Déu per a tanta gent i que aquest reconeixement li arribi per una cosa que tú també tens ha de ser complicat. Neixes cinc minuts més tard i tota una vida a la seva ombra? Pensi-ho fredament.

sr. Manel ha dit...

I no pot ser que sigui la Giselle qui tingui enveja a la seva bessona? Tots els famosos diuen que el que menys els hi agrada de ser famosos és la fama...

Per a bessones decadents, les Olsen:

http://www.infobae.com/adjuntos/imagenes/32/0213253B.jpg