dimarts, 27 d’octubre del 2009

Les dones i jo

Al llarg de la meva vida he sigut capaç de connectar amb unes quantes dones en tots els sentits possibles i crec que no m'equivocaré gaire si afirmo que, en general, les conec. Que consti que el 98% de la població femenina (essent generós) d'entrada no mouria un dit per acostar-se'm. El percentatge, però, s'incrementaria dràsticament un cop iniciat el contacte per atzar o obligació. Això últim ja ho sabia ben bé el mestre Fritzl, tot i que no som casos del tot similars. Podriem dir que sóc un seductor de distàncies curtes. Potser per això he lligat comptadíssims cops a discoteques i altres llocs clàssics però he fet estralls al meu cercle més proper. Vaja, que sóc un escalfaorelles o un menjacaps, com preferiu catalogar-ho. Per tant, no espereu de mi xifres escandaloses com les d'en Wilt Chamberlain perquè, evidentment, si fos un triomfador nat no em caldria tanta parafernàlia per treure la cuca a passejar.

Però no vull parlar de mi, malgrat ser un dels meus temes favorits, sino del que no parla mai ningú amb un mínim d'elegància: les dones que m'he follat. Però de debò, sense fanfarronades ni maquillatge de xifres. Han sigut 13. Hi havia dues que eren putes, literalment, per això no les compto. Gairebé una per any des dels 17 als 28 que tinc actualment. I no posaré l'excusa de que he estat en parella durant 8 d'aquests 11 anys perquè no sempre ha sigut un impediment. És una mitjana lamentable, ho sé, però per sort vostre també és una llista manejadissa i que em permet recordar-ne fins al més mínim detall. Perquè ja us dic ara que les aventures sexuals d'un home mediocre sempre seran més intrincades i alienants que les d'un dandi.

Ah, puc olorar el pànic des d'aquí. Com si no fos prou vergonyant haver-se embolicat amb mi com per haver de passar l'humiliació de que ho sàpiga tothom. Tranquil.les, encara hi ha motius per a l'esperança. De vosaltres n'he seleccionat només a 5 per fer una sèrie de posts a l'estil de la difunta Megalomania, però encara més suïcides i d'una baixesa moral superior a la d'en Salvador Sostres.

La meva intenció no és quedar bé. Aquest és un dels avantatges de no conservar l'amistat amb cap de les meves ex-amants. El que realment vull és fer una radiografia del que he après fins ara de les dones. I ja us dic ara que no és a respectar-les, precisament.

23 comentaris:

Pansete ha dit...

No hi ha res més miserable que comfortar-se en les misèries alienes. Friso per llegir-los!

Anònim ha dit...

El diario de Markutis.

Cavallers, afilin les destrals.

Markutis ha dit...

Tindré poders? Des que ahir vaig dir el que vaig dir que passaria avui en aquest bloc, entre escàndols polítics del PSC i golejades amb meneo inclòs de l'Alcorcón al Mandril galàctic, tinc material per fer sang amb 60 posts.

Sergi ha dit...

Doncs no es talli senyor Markutis, no es talli.

Senyor Merdevalista ha dit...

Endavant, si us plau.

Unknown ha dit...

Perdoneu! Ep! Escolteu! 13, collons, 13, qui les enganxés 13.

mcarbo2001 ha dit...

ais deus meus...
si Sant pare tingues acces al seu blog...
Encara que servidora cregui que la afirmacio "conec be a les dones" sigui de lluny, prou agosarada, estic esperant el seu diario de.
Per pura xafarderia femenina, seh,per saber que sap i que creu que sap.

Saludus des de les distancies llargues.

Modgi ha dit...

Gràcies per la dedicatòria del post anterior, Markutis. Aquesta odisfera comença a tenir un caire felatori i endongàmic. Ara vull tetes! (no, es broma) (no, no és broma) (no, fes el que vulguis).

Altrament, crec que seria interessant organitzar un comité de xavis per refermar o refutar els seus coneixments. Jo crec que hauria d'estar per dones, poetes i mariques (i perdó per la redundància).

Què t'anava a dir ha dit...

1) "crec que no m'equivocaré gaire si afirmo que, en general, les conec" --> T'EQUIVOQUES

2) Ets dels meus, que no conserves l'amistat amb cap ex-amant ni ex-parella. Sovint m'he preguntat per què. Alguna cosa deu voler dir. I res de bo, segur.

3) Espero el serial impacient.

Anònim ha dit...

També es podrà votar A, B o C?

Pare Bukkàkez ha dit...

Sr. Markutis, expliqui'ns més detalladament la no-amistat amb les seves ex's.
Quan es creuen es saluden? S'insulten? Creuen dos paraules aparentant indiferència? Es contesten els comentaris?

Unknown ha dit...

Quina bona pregunta acaba de fer, señor Bukkàkez.

Markutis ha dit...

@Pansete: Ha condensat a la perfecció l'esperit del tema.

@Lo Gené: Si això ja li sembla decebedor, prepari's pel que vé en els propers dies.

@Sergi i Merdevalista: Em temo que hi haurà moltes més oportunitats. De moment, em reservo.

@Pere Llufa: Au, va! Que vostè per menys de 3 alhora no s'hi posa.

@mare_de_dei i Què t'anava a dir: Fins i tot a l'hora de sortir a degensar la suposadament misteriosa complexitat femenina sou previsibles. Molt m'estranyarà si no es veuen identificades.

@Modgi: De res. Crucifiquin-me a plaer. Mentre deixin comentaris i jo pugui seguir ingressant els meus ecus...

@iaia: M'agrada que em faci aquesta pregunta. La resposta és no. Aquest cop no deixaré res a la imaginació.

@Bukkàkez: Una combinació de les quatre amb el condicionant de que a la gran majoria no sabria què respondre perquè directament no ens creuem.

Markutis ha dit...

@Kashna: Ara que la veig, espero que la resposta a en Bukkàkez li serveixi també a vostè.

Aleix ha dit...

Demano proves gràfiques per... eh... per comprovar la veracitat de les afirmacions. Exacte, la veracitat per damunt de tot.

Cristina ha dit...

Vete al Carrefur a comprar una vida, hijo de puta.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Convervar l'amistat amb ex-amants? Això només ho fan els miserables que volen asegurar-se un futur polvu.

Markutis ha dit...

@Aleix: Proves gràfiques no n'hi haurà per evitar demandes. La veracitat que li vulgui donar és una qüestió de fe seva. És més, no descarti que alguna es passi per aquí a posar-la a prova i negar la major.

@Cristina: Cristineta, guapa, te n'adones que de moment aqui la única que ha faltat el respecte a una dona ets tú?

@C.E.T.I.N.A.: És una manera de veure-ho pel que en en vulgui fer bandera. A mi, com bé apunta la senyora Què t'anava a dir, senzillament em passa.

Dr. Muerte ha dit...

Jo també espero amb ganes les noves entregues! Si són només la meitat de bones que la boníssima Megalomania pot donar molt de sí el tema!
Per cert, GRANDÍSSIMA CRISTINA!!! encara m'estic descollonant... i la molt imbècil ni se n'haurà adonat d'això que li diu vostè Sr. Markutis...dones...

Agnès Setrill. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Agnès Setrill. ha dit...

Sap que m'he canviat el color de fons del blog, i me'n acabo d'adonar que s'assembla molt al que te vostè?..

x ha dit...

11 ties , collons jo moltes menys !!

mcarbo2001 ha dit...

estimat senyor Markutis, no em posi dins del seu sac "ties que se'm tirarien" sense abans preguntar..
i tampoc es piqui abans d'hora que el meu comentari era suau...
deixis de rubios maricones i vagi al gra amb el post sobre les mosses!