dijous, 16 de juliol del 2009

El moble de la veritat

Hi ha tres situacions a la vida en les que resulta molt difícil amagar qui som en realitat. Curiosament, totes tres ténen lloc al mateix espai: el llit.

1) Hora de dormir: Hom pot passar-se la vida intentant projectar una imatge d'elegància, de bon gust estètic o senzillament de tenir un estil propi més o menys cool, però quan es tracta d'encarar el sobre tots optem per la comoditat. I aquí és on apareixen aquells pijames de quadres o de colors impossibles, aquelles camisetes publicitàries que mai han vist el carrer, aquella samarreta imperi i, en general, aquella roba foradada, descolorida o tacada de pintura. Això en el millor dels casos, doncs sovint hauriem de parlar també de l'inevitable llapet, la pudor de pet i suor i aquella goma juganera que ja fa temps que ha cedit per deixar al descobert el tall de síndria amb el que nostrosenyor ens va obsequiar com a separador de natjes. Arribats a aquest punt, però, s'ha de reconèixer que el gènere femení ens porta avantatje. El pijama masculí, per definició, ja sigui de màniga curta o llarga, és una ofensa per als sentits. A més, ben pocs homes ténen la previsió de comprar un conjunt de dormir presentable per a ocasions especials. És per això que davant la perspectiva de passar la nit fora de casa molts mascles opten per fer el descans del guerrer nuu o en calçotets. Un perany que tota femella esbrina pernoctant més de tres nits amb la mateixa parella i que espera amb candeletes per començar a deixar-se anar ella també. Perquè no ens enganyem, el lamentable modelet de costum ens reconforta de tal manera que només és qüestió de temps assolir el nivell de confiança suficient per a mostrar-lo. De la substancialitat de la nostre hipocresia en depèn la nostre credibilitat. I això diu molt de nosaltres. Un home que dorm sempre impecable, per exemple, ens està dient que és gai.

2) Hora d'endreçar: Un dormitori és com una cova, un refugi d'intimitat on ningú a part dels seus ocupants habituals hi és benvingut. Però les visites succeeixen, i davant d'aquesta possibilitat es produeix el fenòmen del camuflatge. On abans hi havia un llit desfet i tot de roba rebregada pel damunt hi apareixerà un altre magistralment estirat i encaixat amb un pijama perfectament plegat sota el coixí. N'hi ha que fins i tot ho aprofiten per a fer el més que necessari canvi de llençols i cobrellit. També desapareixeran les sabates escampades pel terra, tota classe d'objectes exposats que s'embotiran als calaixos i aquella olor d'humanitat convenientment ventilada hores abans. El problema són les visites sorpresa. Quan aquests individuus inesperats es presenten sense concedir temps material per camuflar res s'ha de reaccionar ràpid. Amb la barroera excusa de deixar les seves coses, com a resposta predefinida intentaran accedir a la cova sagrada i aquí és on es veu el llautó de l'ocupant. Tancar la porta i barrar el pas de qualsevol que gosi fer l'intent de penetrar-hi presagia horrors inimaginables. Posar-se a endreçar compulsivament mentre es demanen disculpes és un clar símptoma de remordiment. Simular indiferència i deixar-los passar com qui no vol la cosa, depenent de la magnitud de la nostre deixadesa, pot ser interpretat com un indici de síndrome de Diògenes. La majoria, però, opta per la tòpica advertència/disculpa jocosa o una justificació puntual del desordre per salvar els mobles. Jo, personalment, em decanto per la tècnica de fingir caballerositat i oferir-me per a guardar les seves pertinences a la meva cambra entretant seuen. Provablement, a la sortida vulguin recollir-les ells mateixos i acabin tenint accés a les meves misèries, però aleshores ja estaré tan fart de la seva presència que amb tal que marxin me la bufa. A més, té l'avantatge que quan surtin per la porta ells podran criticar a plaer i nosaltres descansar. Tothom hi surt guanyant. Però alerta, darrerament també he descobert altres mètodes alternatius a tenir en compte que utilitza la gent, com dormir directament sobre el matalàs. Pràctic i efectiu.

3) Hora de follar: Afrontem-ho, durant el complexe ritual de la seducció la gent menteix amb escreix. S'insinuen o directament es proclamen unes capacitats amatòries que sense dubte contribueixen a l'escalfament previ que ens durà a l'acte. Un cop al llit, però, ha arribat l'hora de demostrar i aquesta és una pressió que no necessiteu en el ja de per si complicat primer contacte sexual. No us recomanaré que procureu traslladar d'entrada unes baixes expectatives a l'altre, perquè això seria tant com demanar-vos que veneu el peix admetent que està mig podrit. Ara, si voleu un consell, un que de debo us servirà, penseu que un cop teniu qui volieu al llit més val que sigueu el més egoïstes possible. Si un dels dos ha de sortir decebut millor que no sigueu vosaltres. En definitiva, no sabeu quin és el seu llistó d'exigència ni quina de les vostres fanfarronades l'han seduït més, així que tireu pel dret. Sigueu un remolí, aneu a lo segur, no demaneu permís per res i a la vostra. Preocupar-se pel seu plaer és un signe de debilitat i si ha de sortir malament teniu moltes provabilitats d'acabar frustrats. Potser no es repeteix. Però qui s'ha corregut aquí, eh? Qui!

11 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Qúestió ordre: jo faig servir la mateixa tècnica amb les visites. Tot i això, sempre hi ha algú que insisteix en entrar per alguna pollada o altra, fins i tot quan els adverteixes que la proposta no et plau perquè tens l'habitació en un procés avançat d'entropia. Ara bé, allò que em fot més ràbia és la frase:

- Ui, si jo la tinc pijtor i tot.

I una puta merda, senyor/a. Corregeixo: i una puta merda, senyorA, perquè sempre són senyores. Si realment tingués l'habitació desordenada sabria el trauma que pateix l'hoste i no insistiria en entrar-hi.

Anònim ha dit...

També hi ha el fet que ens fem passar per una persona refinada en les formes, i a la hora de dormir ronquem com un ós, a plena resonància de la caixa toràcica.

Unknown ha dit...

a) a l'hivern, pijama de forro polar i mitjons de dormir sexys.
A l'estiu camisetes amples del minoria absoluta, sed de nit, expediente X... Això no diu gaire de la meva feminitat nocturna.


b) recullo lo mínim per sobreviure. Quan la muntanya de roba comença a ser més alta que jo, l'amago dins l'armari. I si venen visites només amago les calces. Això si que no queda bé


c)censured

Anònim ha dit...

Una relació, per tenir-la en el bon record, hauria d'acabar el primer dia en què un dels dos es posa qualsevol peça de roba per dormir.

Boníssim post, Markutis.

Kashna, "mitjons" i "sexi" són conceptes antagònics (què bé que va voltar pels blogs i redescobrir la utilitat de tot allò que ens van obligar a estudiar a l'EGB).

Unknown ha dit...

Iaia, això és que no has vist els meus mitjons :P



Jo sóc defensora dels mitjons per dormir, ho sento amb tot el meu cor... Però sóc incapaç de dormir sense mitjons de octubre a maig. Qui volgui dormir/follar amb mi, haurà de ser amb els mitjons posats! (però en serio, fan molt de goig. tinc uns amb picarols)

Dr. Muerte ha dit...

Molt bon post Sr. Markutis.
Realment és un goig entrar al blog i veure un post sucós i llarg. Em recorden a l'etapa "Megalomania" que tant enyoro...
I anant al tema, pels punts 1 i 2 tot els seus problemes s'acabarien si enlloc de dormir en un llit dormís en un taüt (tinc un amic que m'ha dit que va bé). No hi ha taüts biplaça i sempre pot moure'l en algun lloc on ningú vegi com es vesteix per dormir. El taüt és de fàcil endreçar, fins i tot es pot posar de peu contra la paret i posar-hi un parell de fustes al través a mode de prestatgeria IKEA. Una monada escolti!
I pel punt número 3 folli a casa la tiparraca... que així si els llençols es taquen de fluïds de tipus X que els renti ella. Per la resta totalment d'acord amb les espectatives follatòries.

P.D. senyoreta Kashna aquest cop li dono la raó a la iaia. Mitjons ni que sigui amb picarols (imatge que em costarà de treure'm del cap) és sinònim de destrempera, a menys que formi part del "kit colegiala" amb xupaxup, cuetes i faldilleta sense calces, a l'estil japonès, ja m'entén...

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software sale canada, [url=http://firgonbares.net/]free autocad software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] 2009 software purchase windows xp activation crack
adobe photoshop clone for mac [url=http://firgonbares.net/]discounted software for[/url] Pro Retail Price
[url=http://firgonbares.net/]buy dreamweaver[/url] macromedia fireworks 8 software
[url=http://firgonbares.net/]college software discounts[/url] educational software price
download adobe photoshop elements 5 for mac [url=http://firgonbares.net/]convert quarkxpress to adobe illustrator[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]compare software prices, [url=http://sunkomutors.net/]teacher discount for microsoft office[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] office 2002 software corel draw graphics suite x4 coreldraw manual
xp software for sale [url=http://sunkomutors.net/]serial number for adobe creative suite 3 master txt[/url] agent office software
[url=http://sunkomutors.net/]cheap microsoft office software[/url] windows vista screensavers
[url=http://sunkomutors.net/]nero 6 serial number[/url] adobe creative suite 3 serial numbers
adobe software discounts [url=http://sunkomutors.net/]buy design software[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]to buy pirated software, [url=http://murudobaros.net/]winzip 12 registration code[/url]
[url=http://murudobaros.net/]buy photoshop license[/url] where to buy old software software discounts uk
buy adobe dreamweaver [url=http://murudobaros.net/]nero express[/url] online store software reviews
[url=http://murudobaros.net/]popular office software[/url] do i buy photoshop
[url=http://murudobaros.net/]filemaker pro 10 bible release date[/url] repairing internet explorer in windows xp
nero 9 disable scout [url=http://murudobaros.net/]academic software sales[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]educational discount software, [url=http://vonmertoes.net/]sales software[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] coreldraw x best software prices
vista ultimate oem software [url=http://vonmertoes.net/]nero 9 free trial[/url] latest downloadable software
[url=http://vonmertoes.net/]service shop software[/url] coreldraw remove transparency
[url=http://vonmertoes.net/]i buy oem software[/url] microsoft finance software
adobe acrobat reader 9 softwarefree download [url=http://vonmertoes.net/]coreldraw 3d cylinder[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software store glenwood, [url=http://vonmertoes.net/]adobe photoshop 6 software[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] educational discount software macromedia flash player software for
free kaspersky [url=http://hopresovees.net/]is discount software house[/url] buy software online india
[url=http://vonmertoes.net/]2009 software purchase[/url] old adobe software
[url=http://bariossetos.net/]microsoft word office software[/url] acdsee pro
buy my software [url=http://vonmertoes.net/]macromedia flash software[/b]