diumenge, 26 de juliol del 2009

I després de Papa Topo...



Ho sé. algú hauria d'aturar aquesta escalada de violència acústica però no seré pas jo. En aquest cas, continuen les hostilitats per part d'un trío de púbers amb una tonteria a sobre que no se l'acaben. Ai si aixequés el fal en Joseph Fritzl, quantes boques taparia...

12 comentaris:

Á.M. ha dit...

Això ha estat recomanat pel senyor Milkiway no? Segons ell, son hereves del Ramones. Una merda, fill de puta.

Josep ha dit...

Tenen dues coses en comú amb els Ramones:
1) La cançó no passa dels quatre acords, i sense floritures guitarreres.
2) Vesteixen igual

Dit això, em costa molt opinar sense semblar un tio trunyós. Et tot cas:

- Les seues paraules "Les noietes en grup estan més bones. No és només que tres teens acceptables en roba d'estiu cridin més l'atenció que una de sola, és que resulta francament difícil valorar-les individualment. Per algún estrany mecanisme perceptiu (erroni) es va generant una mena de collage mental entre els pits incipients d'una, la carona de l'altre i el culet de la tercera que acaba conformant el retrat robot d'una adolescent 100% follable." Aquestes tres, vistes individualment, no tenen RES.

- Hi ha una que miran-te-la ja veus no és pas el PRIMER, i que ni tan sols ho fa per AMOR.

I ara torne a la CIMERA D'EXOPOLÍTICA que hem d'analitzar la relació entre el genocidi al Tibet i el matrimoni homosexual a Raticulin.

Modgi ha dit...

DJ Milkiway mereix una mort lenta i dolorosa. Només si les seves dents passen a convertir-se en tecles d'un xil·lòfon haurà sortit alguna cosa útil per la música de la seva boca.

Pare Bukkàkez ha dit...

He vist tot el vídeo resant el rosari perquè al final aparegués un camioner amb una retallada i els foradés el cap i la pantxa. I no. Estic molt enfadat.

Anònim ha dit...

Puc preguntar-te com te n'assabentes, de tot això?

Anònim ha dit...

Això sí, la base musical no és del tot dolenta, si hi treiem la melodia i sobretot la veu (treient-li de la manera més directa que hi ha, que total, ja és de les que s'amaga per pixar)

Markutis ha dit...

@iaia: Com bé apuntava en Brandon en van fer menció a la secció de ràdio del senyor Milkiway. El morbo i les estones lliures a la feina han fet la resta.

Dr. Muerte ha dit...

L'odio profundament senyor Markutis!
Si tinc un mal vici és acabar sempre els vídeos que començo a veure, i aquest de les tres larves de xupapolles m'ha costat un esforç titànic, m'ha fet mal, a la ment, a l'oïda, i si en tingués m'hauria fet mal al cor! És simplement abominable!
Deixi que li escrigui aquí el que n'opina una altra xupaflautes que les admira, a veure si puc compensar el mal que vostè m'ha infligit avui:

"hay pocos grupos que conjuguen todos los atributos de las lava lamps: tan verdaderas, tan jóvenes (¡¡quinceañeras!!), tan frescas, tan divertidas, tan genuinas, tan 'anti', tan 'artys', tan volcánicas, tan pop, tan chicle, tan punk, tan ramones -en suma-, tan atrevidas, tan rebeldes, tan naïfs, tan adelantadas al mismo tiempo, tan irónicas, tan movida, tan pegajosas, tan amateurs, tan totales, tan tan tan... no hay definiciones ni etiquetas que valgan con ellas. simplemente, son lo más!"

Avui no el felicito... avui l'odio amb força... escrigui aviat, però no ens torturi més, per pietat humana...

sr. Manel ha dit...

Com diria el gran Chiquto: La cosa esta mu mal hijomio. Si Bebé és número 1, qualsevol cosa és possible...

Agnès Setrill. ha dit...

Sr.Marcutis, ja deia jo que no podia seguir amb aquell ritme d'uns posts tant sublims com portava, per això el perdono. :)

Unknown ha dit...

avui per fi, he pogut veure el video i... i...

PERO... PERO... QUE ES AIXÒ???? és que la gent ja ha perdut tota la vergonya? hi ha pares que els haurien de tancar a la presó. Com podem permetre gravar les seves filles que canten com el cul? i com la gent té tan mal gust musical? això s'apren o és innat?


Segur que el món està tan malalt que si em fes cantautora arribava al número 1 de los 40.

Gargamel ha dit...

m'he remogut a la meva propia tomba quan he sentit que algú ha gosat comparar això amb Ramones